Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Eemland zuid, 12.00 uur

Datum nieuwsfeit: 18-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-11-2000

Politiebericht Utrecht: Eemland zuid, 12.00 uur
Bromfietser gevallen

HOOGLANDERVEEN Op vrijdagavond, omstreeks negen uur, zagen surveillerende agenten een bromfiets rijden over de Brenninkmeijerlaan. De opzittende van de bromfiets, twee jongens in de leeftijd van 17 en 22 jaar afkomstig uit Amersfoort, reden zonder helm.

De politieagenten wilde de jongens controleren maar deze reden hard weg. De achtervolging werd ingezet en de politie kon bij de bromfietser komen. De bromfiets, die ongeveer 70 kilometer per uur reed, raakte vervolgens van de weg.

De opzittende vielen van de bromfiets vielen vervolgens van de bromfiets af en kwam in een sloot terecht. De jongens kregen een bekeuring voor het rijden zonder helm. De bromfiets werd meegenomen naar het bureau voor onderzoek.

Controle/Toezicht

LEUSDEN Op vrijdagavond werd er toezicht gehouden op het winkelcentrum de Hamershof in Leusden. In totaal kregen 30 automobilisten een bekeuring voor foutief parkeren. Een fietser kreeg en bekeuring vanwege fietsen in het voetgangersgebied.

WOUDENBERG- Op vrijdagavond werd er toezicht gehouden in en rond het winkelcentrum gelegen aan de Dorpsstraat en Voorstraat. Twee automobilisten kregen een bekeuring vanwege foutief parkeren. Twee fietsers kregen een bekeuring voor het niet voeren van de fietsverlichting.

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT- Op vrijdagmiddag, omstreeks drie uur, werd een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden omdat hij goederen had gestolen uit een winkel gelegen aan de Utrechtseweg.

De man verliet de winkel zonder een aantal kledingsstukken twv. 1619 gulden af te rekenen bij de kassa. Winkelpersoneel zag dit en de man werd overgedragen aan de politie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie