Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Loco-burgemeester Rotterdam opent Kinderrechtenfestival

Datum nieuwsfeit: 19-11-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Loco-burgemeester Kuijper opent Kinderrechtenfestival

Loco-burgemeester Els Kuijper opent op zondag 19 november om 12.00 uur het Kinderrechtenfestival in de Cruise Terminal aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Met het motto 'de hele wereld in jouw buurt' staat het Kinderrechtenfestival in het teken van de multiculturele samenleving. Rotterdam dient daarbij als voorbeeldgemeente en laat zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van jeugdparticipatie en rechten van kinderen Organisaties als Unicef, Jantje Beton en Stichting Kinderpostzegels zijn aanwezig met informatie en organiseren vele activiteiten. Optredens worden verzorgd door onder meer Jody Bernal en DeAnté. Na de opening reikt loco-burgemeester Els ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie