Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationale top 'Climate Justice Summit'

Datum nieuwsfeit: 19-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Zondag 19 en maandag 20 november vindt in Den Haag de "Climate Justice Summit" plaats, een internationale alternatieve top i.v.m. de VN-klimaat-conferentie. Onder de sprekers zijn vertegenwoordigers van groepen die zich verzetten tegen Shell en andere olie- maatschappijen, de hoofdverantwoordelijken voor het uit de hand gelopen broeikaseffect.

De Climate Justice Summit is een gezamelijke activiteit van Corporate Europe Observatory, Environmental Rights Action (Nigeria), Oilwatch International (Ecuador), People and the Planet (Engeland), Sustainable Energy and Economic Network (VS), TRAC/Corporate Watch (VS) en de World Rainforest Movement (Uruguay).

De Climate Justice Summit vindt plaatas in Theater ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie