Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland, overval op tankstation

Datum nieuwsfeit: 19-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 19-11-2000 Dagelijke persberichten

Overval op tankstation
ALMERE HAVEN - Twee gemaskerde mannen pleegden gistermiddag een overval, rond 17.00 uur, bij het BP benzinestation aan de Paal, op het moment dat er nog een aantal klanten aanwezig waren. Onder bedreiging van een vuurwapen dwongen zij een medewerkster tot afgifte van de kassa inhoud. Vervolgens gingen zij er vandoor met een onbekend geldbedrag, vermoedelijk richting de A6, met een groene Ford Escort. Er vielen geen gewonden. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die de auto hebben zien wegrijden contact op te nemen met tel. 036-5383838.

Alcoholcontroles
ALMERE - 181 voertuigen werden afgelopen nacht in Almere gecontroleerd in het kader van de landelijke alcoholcontroles. Er volgden 5 ademanalyses en daarna kregen 4 automobilisten proces-verbaal voor het rijden onder invloed.

LELYSTAD - Een 56-jarige Engelsman (uit Blacon) werd gisteravond als bestuurder van een camper aangehouden op de Stationsweg. De man verkeerde zodanig onder invloed dat een ademanalyse niet lukte. Hij werd ingesloten en kreeg proces-verbaal.

DRONTEN - Een 26-jarige man uit Dronten werd afgelopen nacht met zijn bestelauto aangehouden op de Boudewijnlaan en bleek eveneens onder invloed te verkeren. Hij kwam bij de ademanalyse tot 1.4. promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg proces-verbaal.

Aanhouding voor diefstal
LELYSTAD - Zeven jongens in de leeftijd van 14 tot 18 jaar, allen uit Lelystad werden gisteravond voor diefstal aangehouden. De knapen liepen op de Beginweg met dozen met chips (etenswaar) waarvan bleek dat die uit een vrachtwagen waren gestolen. Allen werden ingesloten en krijgen proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie