Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Thema-avond kleine ergernissen in Maassluis

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

7-11-2000

Thema-avond kleine ergernissen op 20 november

Op maandag 20 november 2000 wordt een themabijeenkomst georganiseerd over kleine ergernissen. De bijeenkomst is bedoeld voor de bewoners van Maassluis-Oost en wordt gehouden in wijkcentrum De Ark, aanvang 19.30 uur. Wie mee wil praten over oorzaken en oplossingen van de vier meest genoemde kleine ergernissen is van harte welkom.

Kleine dingen in de eigen buurt kunnen vaak grote ergernis veroorzaken. Die ergernis bepaalt voor een deel of je het leuk hebt in je eigen buurt of niet. Zo worden die kleine dingen toch erg belangrijk voor het woonplezier. Uit de politiemonitor blijkt dat hondenoverlast, geluidsoverlast, zwerfvuil en parkeeroverlast door bewoners als belangrijkste kleine ergernissen worden ervaren. Tijdens de bijeenkomst zal in verschillende workshops onder leiding van vier onafhankelijke voorzitters gesproken worden over deze themas. Vervolgens wordt over de resultaten van de workshops gediscussieerd onder leiding van Suzanne Mulder, bekend van Radio Rijnmond. Vragen en wensen die vanuit de workshops naar voren zijn gekomen worden voorgelegd aan een panel met vertegenwoordigers van de gemeente, de politie, de WSM, de SSM en de VBBM.

De thema-avond over kleine ergernissen is bedoeld voor de inwoners van Maassluis-Oost. De grens voor deze wijk loopt, net als voor het wijkbeheer, grofweg over de Mozartlaan, langs de Weverskade via de volkstuinen richting A20. De Bomenbuurt hoort er dus ook nog bij. Belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst wordt gehouden in wijkcentrum De Ark, Rembrandtlaan 2 en duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie