Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie Schenkelsedreef Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Reconstructie Schenkelsedreef

Op maandag 20 november begint de gemeente met de reconstructie van de Schenkelsedreef. Het gaat om het gedeelte tussen de Abram van Rijckevorselweg en de Kralingseweg. Dit stuk wordt afgesloten voor het autoverkeer. De fietspaden blijven normaal toegankelijk. Gedurende de werkzaamheden wordt ook de s-Gravenweg enkele dagdelen voor het doorgaand verkeer afgesloten. Hierover wordt u later geinformeerd. Het verkeer wordt omgeleid via de Kanaalweg en de Prins Alexanderlaan.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het asfalt en het verstevigen van de fundering van de weg. Hierna wordt het weggedeelte opnieuw geasfalteerd. De toplaag (deze dunne, afdekkende laag is het meest afhankelijk van weer) wordt in het voorjaar van 2001 aangebracht.

De planning is om de werkzaamheden voor vrijdag 22 december af te ronden, zodat in de kerstvakantie al het verkeer weer overal kan rijden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum, telefoon 284 84 84.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie