Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 08.30 uur
Rijden onder invloed

RHENEN Tijdens een controle op de Grebbeweg liet de politie in de nacht van zondag op maandag een 41-jarige man uit Wageningen blazen. Uit de blaastest bleek dat de man gedronken had.

De man werd aangehouden en op het bureau vond er een ademanalyse plaats. Uiteindelijk had de man 2,00 promille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en kreeg een rijontzegging van tien uur. Binnenkort zal hij zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Motor uit de bocht

AMERONGEN Zondagmiddag kreeg de politie een melding van een aanrijding letsel op de Lekdijk. Ter plaatse trof de politie onder aan de dijk een 47-jarige motorrijder uit Opheusden aan.

De man was met zijn motor in de bocht de macht over het stuur verloren en via de omheining de dijk afgereden. Het slachtoffer is met rug en armletsel overgebracht naar het UMC in Utrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie