Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-11-2000

Politiebericht Utrecht: Eemland zuid, 09.45 uur
Winkeldieven aangehouden

AMERSFOORT- Op zondagmiddag, omstreeks half vier, werden twee 14-jarige meisjes uit Amersfoort, aangehouden nadat ze goederen hadden gestolen.

De meisje waren wilde een winkel, gelegen aan de Utrechtsestraat, verlaten zonder een aantal goederen af te rekenen.

De meisjes werden aangehouden en overgedragen aan de politie. De meisje zullen via bureau HALT een alternatieve straf moeten ondergaan.

Agressieve automobilist

AMERSFOORT- Op zondagmiddag, omstreeks 13.15 uur, liep een 46-jarige vrouw uit Amersfoort samen met haar dochter over de Langestraat. Plotseling zag ze een rode Peugeot aan komen rijden.

Ze zag dat winkelend publiek opzij moest springen om niet geraakt te worden door deze auto. De 46-jarige was erg boos over het feit dat de automobilist zo gevaarlijk reed tussen het winkelend publiek.

De vrouw gebaarde dat de man rustiger moest rijden. De onbekende automobilist stopte vervolgens, keek de vrouw aan en reed met slippende banden in de richting van de vrouw. De vrouw en haar dochter moesten wegrennen om niet geraakt te worden door de auto.

De auto verdween vervolgens in de richting van de Krommestraat. De politie vraagt getuigen van dit voorval contact op te nemen met de politie Eemland zuid onder telefoonnummer 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie