Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IT's Logic stelt registratie open voor .info en .biz

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@itslogic.nl)

Contactpersoon: M.R. Potappel

IT's Logic stelt registratie open voor .info en .biz

Datum: 20 november 2000

IT's Logic stelt als eerste Nederlandse provider organisaties in staat nieuwe domeinen als .info en .biz te registreren! IT's Logic bood al actief de mogelijkheid aan om .eu domein te reserveren. Er is bij het publiek een erg grote interesse naar de nieuwe domeinen.

De ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) heeft op 16 november bepaald dat het internet wordt uitgebreid met in totaal 7 nieuwe extensies. De ICANN is verantwoordelijk voor uitgifte van domeinextensies als .nl, .com, .net en .org. Nu is vastgesteld dat de huidige lijst met extensies wordt uitgebreid met .info, .biz, .name, .pro, .aero, .coop en .museum.

Musea kunnen een domein met de extensie .museum registreren en speciaal voor particulieren is het .name domein toegevoegd. Met de uitgifte van nieuwe extensies wordt de krapte op het internet iets opgelost, tevens is er bij het publiek meer duidelijkheid over de inhoud van een bepaalde website.

.info (informatie) en .biz (Business) krijgen net als .com, .net en .org een algemeen vrije status. Dit houdt in dat er geen speciale reglementen van toepassing zijn. Iedere organisatie, ook in Nederland, kan een .info of .biz domein registreren. IT's Logic biedt via haar website domein.itslogic.nl de mogelijkheid een gewenste naam te registreren.

IT's Logic is gespecialiseerd in het programmeren op internettechnologie en bouwde oa. de site van OV Reisinformatie 9292ov.nl welke inmiddels tot de top-50 best bezochte sites van Nederland behoort. IT's Logic voerde ook opdrachten uit voor Arai Helmet (Europe B.V.) en TPG KPN Pensioenfonds.

Voor reacties:

IT's Logic
Energieweg 50a
3771 NA Barneveld
(info@itslogic.nl)
www.itslogic.nl
domein.itslogic.nl

IT's Logic

Energieweg 50a

3771 NA

Barneveld

Telefoon: 0342 - 423741reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie