Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VU wil duidelijkheid defederalisering ontwikkelingshulp

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Volksunie

VU vraagt duidelijke taal m.b.t. defederalisering ontwikkelingssamenwerking (20/11/00)

Naar aanleiding van recente uitspraken omtrent de defederalisering van ontwikkelingssamenwerking herhaalt het partijbestuur van de VU dat de uiteindelijke goedkeuring van het zgn. Sint-Hedwigakkoord door de VU afhankelijk is van de concrete uitwerking in de Bijzondere Wet. Dienaangaande zaaien de tegenstrijdige verklaringen van politici, hoofdzakelijk van Agalev-signatuur, verwarring. Terwijl de voorzitter van de Agalev-fractie in het Vlaams parlement uitdrukkelijk zijn steun toezegde aan het Sint-Hedwigakkoord, inclusief de defederalisering van ontwikkelingssamenwerking, blijft staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking Eddy Boutmans in het ongewisse. De VU ziet in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie