Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapport over civiele vliegtuigontwikkeling gepresenteerd

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VLIEGTUIGBOUW-BEDRIJVEN EN KENNISINSTITUTEN VEROVEREN NIEUWE WERELDMARKTEN

Om in de Nederlandse vliegtuignieuwbouw het snelle groeipad van nieuwe werkgelegenheid en omzetstijgingen stevig te verankeren, moeten bedrijven jaarlijks 10% van hun omzet investeren in onderzoek en ontwikkeling. Ook de Nederlandse overheid, zij heeft een essentiële rol gespeeld bij de succesvolle revitalisering van het Nederlandse luchtvaartcluster, wordt voor deze gesaneerde sector geconfronteerd met een aantal beleidsvernieuwingen. Zo moet haar financiële bijdrage niet alleen zijn gericht op de Airbus. Anno 2000 genereren zogeheten 'integrators' zoals bijv. Boeing en regionale vliegtuigproducenten voor de Nederlandse industrie nieuwe veelbelovende mogelijkheden op de wereldmarkt. Die manifesteren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie