Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten regio Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

tot maandagmiddag
16:08 maandag 20 november 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295033 of 06-51528156


* Inbraken in autos

WESTERBORK Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een auto aan de Torenlaan. De auto stond op de oprit naast de woning. Uit de auto verdween een handsfree set en de auto radio.
Ook in een auto aan het Kieveen werd ingebroken. Hieruit verdween de Cd-speler.

MEPPEL Op een bedrijfsterrein aan de Pieter Mastebroekweg werd afgelopen weekeinde ingebroken in twee vrachtautos. Ruiten werden ingeslagen om in de autos te komen. Gestolen werden tankpasjes.


* Diefstal velgen

ASSEN Bij een autobedrijf aan de Dr. A.F. Philipsweg werden afgelopen weekeinde van een Honda Accord de 4 lichtmetalen velgen gestolen. De daders hadden netjes gewerkt, want ze hadden de auto keurig op stenen gezet. Totale schade is niet bekend.


* Diefstal bij bedrijf

TYNAARLO Bij een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg werd tussen zaterdagmiddag en vanmorgen ingebroken. Van het kantoorgedeelte was een bovenlicht vernield. Binnen werd een deur geforceerd. Gestolen werden een hoeveelheid sigaretten en alcoholische dranken. Hoeveel er precies weg is, zal vandaag bekeken moeten worden.


* Inbraak in woning

ROLDE Afgelopen weekeinde is er een cv-ketel gestolen uit een nieuwe woning aan De Hoorns. De daders waren in de woning, die net opgeleverd was, gekomen, door het forceren van het Wc-raampje. De Cv-ketel was ontkoppeld en gestolen. Totale schade is nog niet bekend.


* Diefstal tuinbeeld

EELDE Een 77-jarige bewoonster van de Hemstukken ontdekte gistermorgen dat een 1,5 m hoog tuinbeeld verdwenen was. Het beeld, een bijna naakte vrouw met een doek om haar middel, stond normaliter bij de vijver. De daders moeten vrij sterk geweest zijn, daar het een beeld van beton betrof. De schade bedraagt ongeveer f 200,--.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie