Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benchmarkresultaten van de Progress SonicMQ positief

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Progress SonicMQ snelste Java messaging server
ter wereld

Gepubliceerde benchmarkresultaten bewijzen leiderschap in performance en schaalbaarheid voor e-business messaging server

Capelle a/d IJssel, 20 november 2000 - Progress Software Corporation (NASDAQ:PRGS) kondigt de resultaten aan van benchmarks, die bewijzen dat Progress SonicMQ het in belangrijke mate beter doet dan Fiorano FioranoMQ en gemiddeld 96% sneller is voor queue tests en 43% sneller voor publish/subscibe tests.

De benchmarkresultaten tonen een belangrijk voordeel voor Progress SonicMQ in een brede range messagingscenario's en steevast een betrouwbaarder performance voor Progress SonicMQ onder toenemende client-belasting. Deze resultaten bevestigen de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie