Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tentoonstelling culturele activiteiten ambtenaren in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

'KIJK 'NS DOOR DIE ANDERE BRIL'
Dat ambtenaren zich in hun vrije tijd ontpoppen als fotografen, edelsmeden, beeldhouwers, schilders, dichters en muzikanten is tot en met vrijdag 8 december te zien in het stadhuis van Hoorn, Nieuwe Steen
1.


Onder het motto 'Kijk 'ns door die andere bril' is in de foyer van het stadhuis een bescheiden expositie ingericht van de kunstwerken die de ambtenaren (en enkele raadsleden) gewrocht hebben. Ook op de etage boven de foyer is ambtenarenkunst te bezichtigen. Zo'n 20 medewerkers en oud-medewerkers van de gemeente Hoorn tonen aan de hand van meer dan 60 voorwerpen en objecten wat zij aan creativiteit in huis hebben. Professionaliteit voert de boventoon. De expositie is te zien tijdens de openingsuren van het stadhuis: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie