Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start werving kandidaten BOV Trofee Gemeente Ede 2000-2001

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Werving kandidaten BOV Trofee Gemeente Ede 2000-2001 van start

In de gemeente Ede wordt sinds 1996 zowel de gemeentelijke ondernemersprijs als de BOV-Trofee (Beste Ondernemers Visie) uitgereikt. Sinds vorig jaar is het een gezamenlijk initiatief van zowel de Gemeente Ede als de Junior Kamer Ede om een BOV-Trofee uit te reiken alsmede de Ben Bruil Award. Beide prijzen worden op maandag 20 november 2000 (vanaf 17.00 uur) uitgereikt in Multi Entertainment Centre 'CineMec' in Ede. Het thema van dit jaar is Effectieve communicatie.

De Junior Kamer Ede organiseert nu voor de vijfde keer in successie de BOV-verkiezing, voor de tweede achtereenvolgende keer gebeurt dit in samenwerking met de Gemeente Ede. Eerdere winnaars zijn Post Elec­ tronics, Cunningham Boschman, Waaijenberg Verhuizers en vorig jaar Studio Lukkien die ook in de daaropvolgende landelijke verkiezing hoge ogen gooide.

BOV-verkiezing
De BOV-verkiezing is een initiatief van de Junior Kamer Nederland - een trainingsorganisatie voor mensen tot 40 jaar - en Ernst & Young en wordt in Ede in samenwerking met de Gemeente Ede georganiseerd en mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Ede-Veenendaal. Op dit moment zijn Junior Kamer en de Gemeente Ede aan het werk om een verrassend programma samen te stellen rondom de prijsuitreiking van de BOV-Trofee Gemeente Ede 2000-2001. Belangrijk hiervoor is het selecteren van ondernemers die in aanmerking komen voor de prijs. Op dit moment worden potentiële kandidaten opgeroepen om mee te doen aan deze verkiezing.

Bezoek aan ondernemers
Uit de aanmeldingen worden in de maand oktober een aantal ondernemers bezocht door de organisatie. Vervolgens worden er vijf kandidaten genomineerd voor de BOV-Trofee Gemeente Ede 2000-2001, waarna de jury onder voorzitterschap van wethouder Economische Zaken J. van de Hazel uiteindelijk de winnaar kiest.

Landelijke verkiezing
De Edese winnaar wordt automatisch lid van de BOV-Ondernemerssociëteit van Nijenrode University. Daarnaast komt hij of zij in aanmerking voor de landelijke BOV-verkiezing met hetzelfde thema. De landelijke winnaar krijgt bovendien een geheel verzorgde reis aangeboden naar het prestigieuze 'Entrepeneur of the year event' in Palm Springs, waar de Amerikaanse equivalent van de BOV-verkiezing plaatsvindt.

Formulier aanvragen
Ondernemers die mee willen dingen naar de BOV-trofee Gemeente Ede 2000-2001 kunnen een enquête formulier aanvragen via e-mail bij de heer H.J.T. Vos: (hjt.vos@freeler.nl), gaarne uw adresgegevens vermelden.Ede, 4 oktober 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie