Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huldiging gouden ponyvierspannen op Paard & Koets

Datum nieuwsfeit: 20-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoefnet

Huldiging gouden ponyvierspannen op Paard & Koets

De Europees kampioenen ponyvierspannen Pjotr van der Heijden, Aart van der Kamp en Paul van Riet zullen samen met chef d'equipe Hans Ditzel tijdens Paard & Koets gehuldigd worden voor het behalen van de gouden team medaille tijdens het EK in het Franse Saumur afgelopen juli.

Het initiatief voor deze huldiging is genomen door de "Mensport", hét magazine voor liefhebbers van aangespannen rijden. De huldiging zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 20 november om 13.30 uur. Voorafgaand aan de huldiging zullen de drie kampioenen een mini-marathon rijden in de demonstratiehal. De drie aanspanningen worden vanaf de koets in het zonnetje gezet, waarbij trainer Ton Monhemius en veterinair Dirk Journée ook bij aanwezig zullen zijn.

Aart van der Kamp behaalde in Saumur het individueel zilver, Pjotr van der Heijden ging met de bronzen medaille naar huis. Paul van Riet eindigde op de zesde plaats in het totaalklassement. De Britse Georgina Frith werd voor de derde opeenvolgdende maal Europees Kampioene bij de ponyvierspannen.

©Hoefnet 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie