Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht
Brandstichting

ZEIST Onbekenden hebben afgelopen weekend in een portiek aan de Laan van Vollenhove geprobeerd brand te stichten door een lading vuil die daar lag in brand te steken. Hierdoor ontstond aan het casco van de flat schade van zon 15.000,=.

De politie stelt een onderzoek in.

Munitie aangetroffen

HUIS TER HEIDE Achter een school aan de Prins Alexanderweg hebben leerlingen tijdens het spelen in een aangrenzende wal van het speelveld munitie gevonden. Samen met de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft de politie het gebied doorzocht en de aangetroffen munitie weggehaald.

Ook werden de leerlingen gewezen op de gevaren van het spelen met munitie. De EOD zal het terrein nog verder onderzoeken.

Man steekt schuurtje in brand

HUIS TER HEIDE Op de Prins Alexanderweg heeft een 33-jarige man uit Huis ter Heide in de nacht van maandag op dinsdag een schuurtje in brand gestoken. Toen de brandweer en politie ter plaatse kwamen gaf de man veel tegenwerking. Ook belemmerde hij de brandweer haar werkzaamheden.

De man is hierop aangehouden.

Snelheidscontroles

DE BILT Op de Soestdijkseweg zuid heeft de politie maandag op snelheid gecontroleerd. In totaal passeerden 1099 autos de radarpost. Hiervan reden 34 harder dan de toegestane 50 km/u. de hoogst gemeten snelheid was 81 km/u.

In Zeist werd maandagmiddag op de Amersfoortseweg gecontroleerd op snelheid in twee richtingen. In totaal werd de snelheid van 1346 autos gemeten, waarvan er 60 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 106 km/u waar 80 maximaal is toegestaan.

Alle overtreders krijgen binnenkort een bekeuring thuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie