Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vitamine Informatie Bulletin

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vitamine Informatie Bulletin

Het Vitamine Informatie Bureau geeft enkele keren per jaar het Vitamine Informatie Bulletin uit. Hierin staan nieuws en actuele wetenswaardigheden over vitamines en andere (micro)voedingsstoffen. De informatie is afkomstig van wetenschappelijke vakbladen, proefschriften en congressen. Het bulletin is bedoeld voor journalisten, die de artikelen kunnen publiceren of in uitzendingen verwerken. Daarnaast wordt het bulletin vaak ook gewaardeerd door beroepsgroepen als huisartsen, diëtisten, voedingskundigen, fabrikanten van vitaminesupplementen of (verrijkte) voedingsmiddelen en andere (voorlichtende) instanties. Deze beroepsgroepen kunnen een gratis abonnement op het bulletin krijgen.

Hieronder vindt u het laatste bulletin (september 2000).

Inhoud: ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie