Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MAXDATA kondigt partnership aan met Tech Data

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MAXDATA kondigt partnership aan met Tech Data

Amsterdam, 21 november 2000 - MAXDATA, toonaangevend leverancier van computerhardware en e-business oplossingen, kondigt in Nederland een nieuw partnership aan met Tech Data (het voormalige Computer 2000). Tech Data is ' s werelds één na grootste distributeur en leverancier van IT-producten, logistiek management en andere diensten met een toegevoegde waarde.

Het aanbod van MAXDATA omvat het grootste gamma PC's, notebooks, servers en beeldschermen in de Europese markt. De filosofie van het bedrijf richt zich volledig op de samenwerking met distributiepartners. Klanten kunnen uitsluitend terecht bij partners. Partners moeten wel aan bepaalde criteria voldoen en genieten een professionele en uitgebreide ondersteuning van MAXDATA.

"Door onze lokale aanwezigheid én de samenwerking met Tech Data zullen we nog sneller en beter op de verwachtingen van onze klanten kunnen inspelen", zegt Jean Paul van de Ven, sales manager MAXDATA. "Tech Data is een gevestigde, betrouwbare en belangrijke partner die over de nodige kennis en ervaring beschikt. We zijn dan ook erg tevreden over deze nieuwe overeenkomst."

"Het accent van Tech Data ligt in eerste instantie op de toegevoegde waarde, de zogenaamde Value Added Business verkoop, logistiek, informatie en de sterk ontwikkelde e-tools", verklaart Rob de Jong, Product Manager bij Tech Data. "Met Belinea wil Tech Data invulling geven aan diverse entry levels binnen het Value Added Business model door middel van een goede prijs-kwaliteitverhouding, 3 jaar on-site garantie, en een compleet gamma aan monitoren. Kortom, Belinea is een juiste aanvulling op het bestaande monitorenaanbod van Tech Data."

Tech Data
Opgericht in 1974, groeide Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS: TECD) uit tot 's werelds tweede grootste leverancier van IT-producten, logistics management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf en zijn filialen werken samen met meer dan 100.000 technologie resellers in de USA, Canada, het Caribische gebied, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten.
Tech Data's uitgebreide dienstverlening bestaat onder meer uit pre- en post-sales trainings en technische support. Voor zijn vorig fiscaal jaar dat afliep op 31 januari 2000, realiseerde het bedrijf een omzet van 17 miljard USD. Meer informatie is te vinden op www.techdata.nl

MAXDATA
MAXDATA, genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt, heeft zich, sedert haar oprichting in 1988, van een gerenommeerde hardwareleverancier tot een 'e-business supplier' ontwikkeld. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete technologieoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-PC's, -notebooks en -servers en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs.
MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard Euro. Het bedrijf heeft vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa.
Meer informatie is te vinden op www.maxdata.com

Voor meer informatie:

MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 020 - 31 13 228
E-mail: (emile.schmeits@maxdata.nl)

Lammers van Toorenburg PR
Judith Houtzager
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: (judith@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie