Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Audi getroffen door kwaliteitsproblemen

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Audi getroffen door kwaliteitsproblemen

(21 november 2000)

Audi heeft problemen om de productie aantallen te halen voor de Audi A2 vanwege kwaliteitsproblemen.

Werner Mischke, hoofd van de productie afdeling van de A2 stond het toe dat de productie achter op schema kwam te lopen . "Qualiteit is voor ons belangrijker dan Quantiteit" zo zegt hij.

Nog een probleem met de A2 zijn de tegenvallende verkoopcijfers. Audi verwachtte aan het eind van dit jaar 20.000 A2's verkocht te hebben, aan het eind van oktober waren er 11,342 A2's verkocht.

Door de tegenvallende verkopen en het lange uitblijven van een turbodiesel motor vragen de senior managers zich af of de marketing aanpak van de A2 wel goed genoeg is doordacht. Volgens Erich Schmitt is Audi er niet in geslaagd om de boodschap over te brengen dat de A2
- ondanks zijn 75 pk- beter presteert en lekkerder rijdt dan zijn concurrenten.

Bronnen bij de fabriek in Neckarsulm melden dat er ook problemen zijn met het ageronde achterraampje en de sluiting van de deuren. De Duitse media bericht van problemen met de overbrenging en motor management.

Bron: automotivenewseurope

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie