Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pathway Pacific nieuwe distributeur van UNISPOOL

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Pathway Pacific nieuwe distributeur van UNISPOOL in Australië en Nieuw Zeeland

Brakel/North Sydney, november 2000 - Holland House, wereldmarktleider op het gebied van print- en output management oplossingen, heeft Pathway Pacific benoemd tot nieuwe distributeur van UNISPOOL in Australië en Nieuw Zeeland. Pathway Pacific is de belangrijkste leverancier van Hewlett Packard e3000 systemen in Australië en ondersteunt ook andere bekende HP-producten. Met Pathway Pacific als distributeur is Holland House nog beter in staat bestaande en nieuwe klanten in deze regio te voorzien van flexibele printmanagement oplossingen.

UNISPOOL, het voornaamste product van Holland House, beheert en bewaakt op flexibele en gebruiksvriendelijke wijze het print/outputverkeer binnen een organisatie. Het product stelt organisaties in staat de documentenstroom te optimaliseren en te stroomlijnen. De beheer- en managementinterfaces dragen bij aan het reduceren van kosten in de printinfrastructuur.

'Als nieuwe distributeur staat Pathway Pacific borg voor een optimale dienstverlening aan onze bestaande en nieuwe relaties in Australië en Nieuw Zeeland', aldus Berend Hofman, managing director bij Holland House. 'Als partner zullen ze in de toekomst een duidelijke bijdrage leveren aan vergroting van ons marktaandeel in deze regio.'

Scott Becker van Pathway Pacific is blij door Holland House geselecteerd te zijn als distributeur voor hun vlaggenschipproduct UNISPOOL in Australië en Nieuw Zeeland. 'Pathway Pacific is gespecialiseerd in de levering van geïntegreerde output management oplossingen in de HP e3000 en HP9000 omgevingen. Met UNISPOOL kunnen we onze klanten nu een product aanbieden dat erkend is als leider in de output management markt.'

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel. Tel. : 0418 - 673000 Website: www.hollandhouse.com

Over Holland House
Holland House is wereldwijd marktleider op het gebied van open output management systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel output management systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar output management een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Kodak Pathe, Du Pont de Nemours GmbH en L'Air Liquide. UNISPOOL wordt in Nederland gedistribueerd door SPS en BMC Software Services.

Over Pathway Pacific
Pathway Pacific is in mei 1998 ontstaan uit Speedware Asia Pacific. Het management van Pathway Pacific had sleutelposities in het management bij Speedware Asia Pacific en beschikt over 35 jaar ervaring in de IT-industrie. De belangrijkste gebieden waarop het bedrijf zich richt zijn Hewlett Packard hardware en HP e3000 software utilities, business intelligence oplossingen en electronic commerce. Pathway Pacific ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfsinformatieoplossingen en is gespecialiseerd in creatieve bedrijfsoplossingen met volledige internetfunctionaliteit betrokken van de belangrijkste applicatietechnologieleiders wereldwijd. Hun deskundigheid op het vlak van integratie omvat Oracle, Microsoft SQL Server en HP bestandsstructuuroplossingen. Pathway Pacific verkoopt haar producten en diensten in Australië en beheert een netwerk van veertien erkende resellers in Nieuw-Zeeland, Thailand, Indonesië Singapore, Maleisië de Filippijnen en Korea. Voor meer informatie: www.pathway.com.au.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie