Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwikkelingsvisie voor Galecopperzoom Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Ontwikkelingsvisie voor Galecopperzoom
(21 november)

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 14 november 2000 ingestemd met de concept Ontwikkelingsvisie Galecopperzoom. In het gebied worden sportvoorzieningen en werkgelegenheid gerealiseerd in een groene parkachtige omgeving. Op deze manier wil de gemeente het gebied ontwikkelen tot de Groene Poort van Nieuwegein. Zo ontstaat een duidelijk onderscheid tussen het stedelijke karakter van Utrecht en het groene karakter van Nieuwegein. De ontwikkelingsvisie wordt op 28 november behandeld in de raadscommissie Ruimtelijke Ordening, Economische Zaken en Volkshuisvesting (REV). Daarna start het inspraaktraject en kunnen belangstellenden reageren op de plannen.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie