Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten regio Drenthe

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

tot dinsdagmiddag 21 november 2000
16:31 dinsdag 21 november 2000

Roel Hallink, tel.: 06-51528156


* Van fiets gevallen door gladheid

EMMEN Vanmorgen vroeg is een 36-jarige inwoonster van Emmen gewond geraakt, toen zij door gladheid van haar fiets is gevallen. De vrouw fiets bij de fietsonderdoorgang c.q. fietsbrug ter hoogte van het Oranjekanaal en had niet door dat ter plaatse het wegdek door vorst spiegelglad was. Zij viel van haar fiets en is met vermoedelijk een beenbreuk, overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Bij behandeling van dit ongeval vielen in een tijd van enkele minuten diverse fietsers. Enkele liepen daarbij enige kneuzingen en schaafplekken op. De gemeente heeft de brugdelen gestrooid.


* Diefstal uit auto

ASSEN Afgelopen nacht is er ingebroken in een auto aan de Maria in Campislaan. Om in de auto te komen werd de linkerachterruit vernield. Gestolen werd een fototoestel en een 10-tal cds. Totale schade is niet bekend.


* Bromfiets botst tegen auto

EMMEN Een 18-jarige jongen uit Barger-Compascuum is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Boermarkeweg. Hij reed over het fietspad richting de Boslaan, toen plotseling een auto, bestuurd door een 57-jarige vrouw uit Emmen, rechtsaf sloeg en geen voorrang verleende. Hij botste tegen de auto en vloog er over heen. Als gevolg hiervan bekwam hij een beenbreuk en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Beide voertuigen raakten beschadigd.


* Winkeldiefstal

ASSEN Vanmiddag werd bij een winkel aan het Neptunusplein een 45-jarige vrouw uit Assen betrapt bij het stelen van cosmetica artikelen. Zij had voor bijna f 150,-- in haar tas gestopt en niet betaald. Zij is overgedragen aan de politie. Na verhoor is de vrouw heengezonden en tegen haar zal proces-verbaal worden opgemaakt.


* Uitslaande brand in woning

KOEKANGE Vanmorgen omstreeks 10.15 uur brak er brand uit in een vakantiewoning aan de Koekangerveldweg. De brand die ontstaan was in de hal, bij vermoedelijk een gaskachel, greep snel om zich heen. De brandweer van Ruinen en De Wijk konden niet voorkomen dat de gehele woning uitbrandde. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De schade is nog niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie