Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intrabouw verder onder nieuwe directie

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Intrabouw

Nieuwe directie IntraBouw
21 november 2000

IntraBouw brengt onverminderd de nieuwste mogelijkheden van internet en e-commerce binnen handbereik van iedere professional in de bouw. Vanaf 1 december 2000 doet zij dat onder de leiding van de heren Rob Roef en Paul van Geel. Beiden waren als directeur verbonden aan bricsnet.nl. Nadere informatie staat verderop in dit bericht.

De huidige operationeel directeur van IntraBouw, Marco de Jong, zet per 1 december aanstaande zijn loopbaan voort bij Essent Kabelcom als directeur marketing en sales.

Vanuit de aandeelhouder SFB Groep, blijft Adri van der Wurff verantwoordelijk voor IntraBouw.

Rob Roef
Als bouwkundige/civieltechnicus heeft Rob Roef functies vervuld bij zowel bouwbedrijven als de overheid. Bij Rijkswaterstaat heeft hij in 1990 kennis gemaakt met CAD-systemen. Na betrokken te zijn geweest bij de invoering van CAD bij een ingenieursbureau heeft Rob gekozen voor een verdere carrière in de commercie. Bij diverse commerciële organisaties heeft hij managementposities bekleed. Bij Bricsnet Nederland was hij onder meer verantwoordelijk voor Verkoop en Marketing.

Ir. Paul van Geel
Paul van Geel heeft na zijn studie aan de Universiteit van Delft als praktiserend architect een eigen architectenbureau gehad. Bij Bricsnet Nederland was Paul onder meer verantwoordelijk voor de afstemming van het productportfolio op de Nederlandse standaarden, voor de implementatie van producten, het geven van trainingen en het verlenen van support.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie