Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie dichtbundel 'Benzine' Bart FM Droog Groningen

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Op dinsdag 21 november 2000 wordt in het Literair Lokaal, in de Schrijversschool, Oliemuldersstraat 51 te Groningen, om 21.30 uur, de nieuwe dichtbundel 'Benzine' van Bart FM Droog gepresenteerd. Net als vroeger betreft het een uitgave van uitgeverij Passage. De omslag is ontworpen door de Groninger beeldend kunstenaar Eduard Bezembinder. Bij de presentatie zullen voordrachten te aanhoren zijn van Daniel Dee, Sieger M. Geertsma, Menno Wigman, Arjan Witte en De Dichters uit Epibreren, met muziek van Jan Klug en Janfie van Strien. Benzine kost 25 gulden. Ter compensatie zal bij de presentatie rood-gealcoholiseerd druivensap in ruime mate voorradig zijn.

Na ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie