Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Centrale rol Baltimore SelectAccess en UniCERT nieuwe

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Baltimore SelectAccess en UniCERT breiden internetdiensten uit

Amsterdam, 21 november 2000 ­ Eduard de Graaff gaat met Baltimore SelectAccess en het UniCERT Certificate Management System de dienstverlening via Internet sterk uitbreiden. De cliënten van de makelaar, internationale banken, effectenmakelaars, institutionele beleggers en particulieren, kunnen daarmee veilig online banktransacties uitvoeren en (voor grote bedragen) aandelen verhandelen via het Internet.

Met SelectAccess kan Eduard de Graaff nauwkeurig regelen welke transacties iedere cliënt bevoegd is uit te voeren en zorgt er voor dat uitsluitend de eigen rekening informatie toegankelijk is. De koppeling van SelectAccess aan UniCERT komt tegemoet aan de eisen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie