Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peuterspeelzaalwerk op de gemeentelijke agenda Velp

Datum nieuwsfeit: 21-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Velp, 15 november 2000

Peuterspeelzaalwerk op de gemeentelijke agenda

Het Landelijk Platform Peuterspeelzalen en Spectrum, Instituut Maatschappelijk Welzijn, organiseren dinsdag 21 november aanstaande samen met de Makelaar Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) een openbare expertmeeting rondom peuterspeelzaalwerk.

De peuterspeelzaal staat als educatieve voorschoolse voorziening volop in de (politieke) belangstelling. In toenemende mate houden diverse maatschappelijke organisaties zich bezig met vragen rondom de positionering en de inhoud van peuterspeelzaalwerk.

De (politieke) aandacht lijkt zich toe te spitsen op 'de peuterspeelzaal als middel tot achterstandbestrijding'. Peuterspeelzalen kunnen en moeten zeker een rol ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie