Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam opent Meet & Greetdag

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kombrink opent Meet & Greetdag

Wethouder Hans Kombrink (Ruimtelijke Ordening en Cultuur) opent op woensdag 22 november om 9.30 uur de Meet & Greetdag die in Calypso, Mauritsweg 5, wordt gehouden.
De Meet&Greetdag wordt, in opdracht van het Kenniscentrum Sociaal Investeren, georganiseerd door het Jongeren Informatie Punt (JIP). De dag is bedoeld voor medewerkers bij culturele instellingen, welzijnsinstellingen en onderwijsinstellingen. Uit onderzoek is gebleken dat vooral minder kansrijke jongeren nauwelijks gebruik (kunnen) maken van het (gesubsidieerde) culturele aanbod. Het aangaan van netwerken en samenwerkingsverbanden kan ertoe bijdragen dat deze jongeren wel worden bereikt. Om daarbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie