Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Langeweg Zwijndrecht afgesloten voor alle verkeer

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

22, 23 en 24 november:
Langeweg afgesloten voor alle verkeer!

Gedurende drie dagen wordt de Langeweg afgesloten voor alle verkeer. Vanaf woensdagochtend 22 november 9.00 uur tot en met vrijdagnacht 24 november wordt het verkeer tussen de Baak en het Albert Schweitzer Ziekenhuis, en andersom, omgeleid. Via verkeersborden wordt het verkeer over de Zuidwende en de Krommeweg geleid. Voor nood- en hulpdiensten blijft de gehele Langeweg uiteraard wel toegankelijk. Woningen en bedrijven langs de Langeweg zullen eveneens bereikbaar blijven. Naar verwachting zal het verkeer vanaf zaterdagochtend 25 november weer gewoon gebruik kunnen maken van de Langeweg. Bij slecht weer kan er niet geasfalteerd worden. In dat geval worden de werkzaamheden uitgesteld en volgen er nadere berichten. De afsluiting is nodig om de Langeweg weer op haar oude plaats terug te leggen.

In mei 1999 is de Langeweg een stukje omgelegd. Dit is gedaan om een deel van de Sophiaspoortunnel onder de Langeweg te kunnen bouwen. Zo'n anderhalf jaar heeft het verkeer op de Langeweg gebruik gemaakt van deze tijdelijke omlegging. Nu de tunnelbak ter plaatse klaar is, wordt de Langeweg weer op haar oude plek terug gelegd. De Langeweg komt daarmee over de tunnelbak van de Sophiaspoortunnel te liggen. Voor meer informatie over de afsluiting van de Langeweg kunt u bellen met

Jeanette Quak
projectvoorlichter Sophiaspoortunnel
telefoonnummer (0184) 69 70 12

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie