Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Blokker neemt 250ste Scania in gebruik

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Beers Bedrijfsauto
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

22-11-00 9:00:00

Blokker neemt 250ste Scania in gebruik

Specialist in huishoudartikelen Blokker, met het hoofddistributiecentrum in Geldermalsen en winkels in de gehele Benelux, heeft onlangs de 250ste Scania aan haar wagenpark toegevoegd.

Het voertuig, een Scania P94DB4X2NA bakwagen met de zuinige 260 pk/191 kW 9-liter motor, zal met een wipkar worden ingezet voor de bevoorrading van de winkelketen. De Scania Distritruck biedt de ideale combinatie van een optimaal laadvolume en een uitstekende manoeuvreerbaarheid; voor Blokker van essentieel belang om in de drukke stedelijke gebieden de winkels te kunnen bereiken. De vrachtauto is afgeleverd door de Beers-vestiging Alex van Keulen te Utrecht.

De relatie tussen Scania en Blokker dateert van de zeventiger jaren. In 1978 nam Blokker, op proef, twee gebruikte Torpedotrekkers in gebruik. Het gevolg was een overgang naar een wagenpark waarin het Zweedse merk zeer sterk was vertegenwoordigd. Het huidige wagenpark, ca. 100 trekkende eenheden, bestaat dan ook voor het overgrote deel uit Scanias.

Naast de grote betrouwbaarheid en de veiligheid van de voertuigen is met name het lage brandstofverbruik, resulterend in zeer lage kosten per kilometer, een belangrijke reden voor Blokker om voor Scania te blijven kiezen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie