Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim 600 offerteaanvragen bij Hypotheeknu.nl

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
hypotheeknu.nl nu een maand live
Hypotheekportal heeft in oktober meer dan 600 offerteaanvragen behandeld

Sinds de lancering op 29 september jl. van www.hypotheeknu.nl hebben meer dan 600 mensen een offerteaanvraag gedaan bij verschillende geldverstrekkers. Ook hebben zich honderden hypotheekadviseurs ingeschreven. Via de zoekmachine kan nu uit ruim 700 geregistreerde adviseurs worden gekozen!

Dat onze bezoekers behoefte hebben aan (up-to-date) renteoverzichten, laten de statistieken duidelijk zien. Deze renteoverzichten van producten en geldverstrekkers hebben de afgelopen maand de meeste bezoekers getrokken. Ook de maximale hypotheekberekening is populair. Van verschillende geldverstrekkers is snel te berekenen wat de maximale hypotheeksom bedraagt.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie