Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 22-11-2000 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAAK WONING

In een huis aan de Van Doernestraat te Vught is dinsdag ingebroken. Er zijn diverse sieraden weggenomen, nadat men via het balkon een slaapkamerraam had gefor-ceerd. Aan de Theresialaan te Vught heeft men vannacht de achterdeur van een wo-ning geforceerd. Uit huis verdwenen twee GSMs, en een klein geldbedrag. Uit een ander huis aan dezelfde straat werd een GSM en een geldbedrag van enkele honderden guldens gestolen. Men kwam op dezelfde wijze binnen. Ook in twee wo-ningen aan de Esschestraat is (bijna) ingebroken. Uit de garage van een van de hui-zen verdween een carbon fietsframe met een waarde van 2500 gulden, bij een ander huis bleef het bij een poging. In een huis aan de Jan van Cuijkstraat in Schijndel heeft een gaatjesboorder gisteren ingebroken en een videocamera gestolen. Uit een huis aan de Europalaan in Schijndel verdween gisteren na inbraak een lap-topcomputer.

ONGEVAL LETSEL

Op de A2 bij Liempde is dinsdagavond laat een 36-jarige man uit Geldrop met zijn auto tegen de vangrail gereden en vervolgens in de sloot terechtgekomen. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht, maar kon dit daarna verlaten. De auto werd geheel vernield.

SNELHEIDCONTROLE

Dinsdagmiddag heeft de politie op de Heusdensebaan in Haaren 217 automobilisten op snelheid gecontroleerd. 51 Van hen reden te hard, de hoogst gemeten snelheid was 92 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie