Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 22-11-2000 Persbericht district Maastricht (3)
woensdag 22 november 2000

District Maastricht

Maastricht - Poging tot roof
Op woensdagmiddag, omstreeks 15.10 uur, reed een 41 jarige inwoner van Tilburg over de Noorderbrug in de richting van de Geusselt. Toen de man stopte voor het verkeerslicht sloeg een onbekend persoon tegen de zijruit van de auto en uitte bedreigingen. De bestuurder voelde zich bedreigd en keerde via de middenberm terug richting centrum. Toen de man tot stoppen werd gedwongen door een voor hem rijdende zwarte BMW, stapte dezelfde persoon bij hem in de auto, dreigde met een vuurwapen en vroeg om geld terwijl het slachtoffer werd gedwongen om verder te rijden.
Uiteindelijk stopte men in de Dolmansstraat. Inmiddels voegde zich een tweede verdachte bij hen. Het slachtoffer kreeg in het voertuig enkele klappen waarna de twee verdachten zich zonder buit uit de voeten de maakten in een zwarte BMW. De weggegooide autosleutels van het slachtoffer werden in de buurt teruggevonden.
De inmiddels gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in de omgeving in. Hierbij werd de zwarte BMW niet meer aangetroffen. Door de recherche wordt een diepgaand onderzoek ingesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie