Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rabobank TalentenPlan met Olympische medaille-winnaars

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchRabobank TalentenPlan: les van Olympische gouden medaille-winnaars Eindhoven - 15 oktober - Een jaar les van de Olympisch kampioenen Anky van Grunsven of Piet Raijmakers, dat is waar iedere jonge paardensporter van droomt. Op 22 november komen enkele dromen uit, want dan maakt het Rabobank TalentenPlan bekend welke talenten deze prijs gewonnen hebben. Daarnaast zal een aantal talenten de gelegenheid krijgen om bij verschillende top-stallen ervaring op te doen. Deze prijzen worden bekendgemaakt tijdens de eerste Rabobank TalentenShow, die op woensdagavond 22 november in het NKB-centrum in Wanroij wordt gehouden. Uiteraard zullen Anky en Piet ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie