Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Network Associates breidt netwerk uit door deal Compu'train

Datum nieuwsfeit: 22-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Network Associates International breidt netwerk van Authorised Education Centers verder uit door overeenkomst met Compu'Train

Netwerkbeheer- en Beveiliginsspecialist werkt samen met gerenommeerde aanbieder van Trainingsoplossingen

Amsterdam, november 2000 - Network Associates, Inc. (Nasdaq: NETA) laat weten dat het een samenwerkingsovereenkomst sluit met Compu'Train. De overeenkomst bepaalt dat Compu'Train trainingen in de McAfee Active Virus Defense Product-suite gaat aanbieden. Deze trainingen worden vanaf januari 2001 gegeven door de gecertificeerde instructeurs van Compu'Train.

NAI, marktleider in Internet-Security Software, stelt vast dat er een toenemende vraag is naar trainingen. De verbeterde server- en gateway-functionaliteit van antivirusproducten maken de bestaande Security- en Antivirus-systemen beter inzetbaar en beheersbaar. De toenemende vraag naar deze krachtige oplossingen, leidt dan ook tot een stijging van de vraag naar trainingen in de technologie en haar toepassingen.

De keuze van NAI om in zee te gaan met Compu'Train, ligt eigenlijk voor de hand. Met 11 vestigingen in Nederland is de training-specialist als geen ander in staat om gebruikers van NAI-software vertrouwd te maken met de applicaties.
'Compu'Train legt de lat hoog voor wat betreft de kwaliteit en dat is precies wat de klanten van NAI willen. De kwaliteitszorg en het professionalisme van Compu'Train sluiten perfect aan bij onze bedrijfsfilosofie.' aldus Jillali Ajaba, NAI Training Manager Middle Europe. 'Een in-depth training is overigens het beste middel om IT-staff echt vertrouwd te maken met een geavanceerd product. Alleen via training leert de gebruiker alle mogelijkheden kennen en waarderen. Training laat ook de investering in beveiligingsproducten sneller en beter renderen, niet alleen omdat gebruikers-efficiëntie toeneemt, maar zeker ook door de toename van 'security-awareness'.
'Wij zijn gefocust op het verzorgen van applicatie-trainingen. Meer dan 75% van de omzet wordt behaald in de technische IT-trainingen van m.n. Microsoft, Novell en Lotus. Hierop zijn de trainingen voor McAfee Total Virus Defense een passende aanvulling.
Te meer daar McAfee een de facto standaard is in de IT-industrie waardoor onze onafhankelijke positie niet ter discussie komt.' Aldus Michael de Paauw, Compu'Train Sales Manager

NAI, bekend van zijn productsuites Sniffer Total Network Visibility, PGP Total Network Security, Magic Total Service Desk en McAfee Active VirusDefense, werkt voortdurend aan de uitbouw van zijn netwerk van Authorised Education Centers. Het bedrijf biedt ruim 30 verschillende trainingen aan voor de vier productsuites, van basis- tot expertniveau. Het bedrijf wil zo zijn klanten in de toekomst nog beter kunnen bijstaan en de kennis van de producten en technologie optimaliseren.

Over Network Associates

Network Associates (Nasdaq: NETA) is 's werelds grootste onafhankelijke softwarebedrijf op het gebied van netwerkbeveiliging en -beheer. Op de algemene ranglijst van onafhankelijke softwarehuizen bekleedt de onderneming de achtste plaats. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Santa Clara (VS, California), werd opgericht in 1989 en telt wereldwijd 2800 medewerkers. Het bedrijfsresultaat over het boekjaar 1998 (afgesloten op 31 december 1998) bedraagt 990 miljoen USD.
Network Associates levert het summum van hetgeen de meest gezaghebbende softwareontwikkelaars ter wereld aan geavanceerde technologieën produceren. Deze topmerken worden wereldwijd gebruikt door de meer dan 60 miljoen klanten van Network Associates. Het assortiment omvat onder meer de antivirusprogramma's van McAfee, versleutelingssoftware van PGP, het systeembeveiligingspakket van Gauntlet, applicaties van Magic Help Desk en de range netwerkanalyzers van Sniffer. Network Associates verkoopt zijn producten via een unieke, 'suite-based' abonnementsformule. De deelpakketten Net Tools Secure en Net Tools Manager staan borg voor optimale oplossingen op het gebied van netwerkbeveiliging en -beheer en vertegenwoordigen ontegenzeggelijk de state of the art op het gebied van geïntegreerde pakketten. De twee packages samen vormen het totaalpakket Net Tools - de eerste toepassing voor IT-afdelingen die beveiliging, beleidsaanpassingen, netwerkprestaties, asset-management en helpdeskactiviteiten integreert tot één gebruiksvriendelijke omgeving voor systeembeheer onder Windows. Website: www.nai.com

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada , B 43, 1020 Brussel.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Suzanne van Donge Benita
Dreesen
Network Associates International BV Creative Strategies NV
Tel.:+31 (020) 586 62.15 Tel. +32 (02) 267 41 60
(Suzanne_van_donge@nai.com)
benita@creative-strategies.be

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie