Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak bouwplan A.H. Verweijweg 1 Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Inspraak bouwplan A.H. Verweijweg 1

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend dat een aanvraag voor een bouwvergunning is ontvangen van de heer R.N.H. van der Salm, voor de bouw van een bedrijfswoning aan de A.H. Verweijweg 1 te Berkel en Rodenrijs, kadastraal bekend gemeente Berkel en Rodenrijs, sectie A, nrs. 4313, 4312, 3142 ten behoeve het ter plaatse gevestigde glastuinbouwbedrijf. Dit bouwplan is in strijd met het ter plaatse vigerende bestemmingsplan Noordeindseweg.

Burgemeester en Wethouders hebben op 14 november 2000 besloten op grond van artikel 6a Wet op de Ruimtelijke Ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht conform de Inspraakverordening inspraak te verlenen. Daartoe ligt de aanvraag voor een bouwvergunning met bijbehorende tekeningen vanaf donderdag 23 november 2000 gedurende vier weken op werkdagen tussen 8.30 uur en 13.00 uur voor een ieder ter inzage op de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een inspraakreactie omtrent de bouwvergunningsaanvraag schriftelijk kenbaar maken. Reacties moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Berkel en Rodenrijs, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Na de periode van terinzagelegging beslissen burgemeester en wethouders omtrent het volgen van de vrijstellingsprocedure ex artikel 19 juncto 19a WRO.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie