Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieuproject Preventie officieel van start

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Bron: Syntens
Zoek soortgelijke berichten
Syntens

Groningen, 21 november - Het project Preventie, één van de vijf onderdelen van Duurzaam Groningen, gaat donderdag 23 november a.s. officieel van start. Doel van dit project is dat 30 bedrijven worden gestimuleerd en begeleid een uitvoeringsplan op te stellen met preventieve maatregelen, die ertoe leiden dat er bespaard wordt op energie, water en afval. Daarnaast worden drie clusters, bestaande uit circa tien bedrijven, gezamenlijk begeleid en gestimuleerd en uitvoeringsplan met preventieve maatregelen op te stellen.

Het deelproject Preventie maakt onderdeel uit van het project Duurzaam Groningen, dat op 22 maart 2000 is gelanceerd. Rode draad van het project ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie