Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst lozingenbesluit veehouderij

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Redactie,

Donderdag 23 november a.s. vindt er een informatiebijeenkomst plaats over het Lozingenbesluit open teelt en veehouderij. In dit besluit staan maatregelen die de boeren moeten nemen om de afspoeling van meststoffen en onkruidbestrijdingsmiddelen naar het oppervlaktewater te voorkomen.

Met deze maatregelen hebben de boeren, over het algemeen, moeite. De uiteindelijke regelgeving is wel met inzet van de boerenorganisaties (LTO) tot stand gekomen.

Het waterschap dat dat lozingenbesluit moet uitvoren en controleren houdt samen met de NLTO informatiebijeenkomsten over dit besluit. De dijkgraaf, een ambtenaar van het waterschap en iemand namens de NLTO lichten daar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie