Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 09.10 uur
Snelheidscontrole

RHENEN Woensdagmiddag heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Grebbeweg. Tussen kwart voor tien en kwart voor twaalf werden 1169 voertuigen gecontroleerd.

In totaal schreef de politie 132 bekeuringen uit voor te hard rijden. Op de Grebbeweg geldt een maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 km/u.

Oproep getuigen

ELST In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 november werd er ingebroken in twee bestelauto`s die geparkeerd stonden op de Irenestraat en de Schoolweg. De daders hadden een hoeveelheid elektrisch gereedschap uit de voertuigen weggenomen.

Dergelijke daders hebben het met name voorzien op bestelwagens van montagebedrijven omdat daar doorgaans waardevolle goederen in liggen. Probeer uw auto zoveel mogelijk in het zicht te parkeren en haal het gereedschap uit uw auto.

Indien er mensen zijn die in de nacht van 21 op 22 november iets verdachts gezien hebben, dan kunnen zij contact opnemen met de politie in Rhenen, te.: 0900 88 44.

Verlichtingcontroles

VEENENDAAL Op de Kanaalweg ter hoogte van Het Bruggetje werd woensdagavond gecontroleerd op het voeren van verlichting bij fietsers en bromfietsers. In totaal kregen 10 bestuurders een bekeuring voor het niet of onjuist voeren van de verlichting.

DOORN Op de Dorpsstraat werden omstreeks half tien drie bestuurders bekeurd. Twee fietsers die geen verlichting voerden en één automobilist die slechts met één koplamp reed.

Winkeldief aangehouden

VEENENDAAL Woensdag kreeg de politie de melding dat er een winkeldief was aangehouden door personeel van een winkel aan de Kerkewijk.

Ter plaatse trof de politie een 70-jarige man uit Veenendaal aan. De man had geprobeerd een aantal goederen zonder te betalen de winkel uit te krijgen. Dit werd gezien door oplettend winkelpersoneel. De man is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na het betalen van een boete kon hij weer naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie