Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 23-11-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Gewonden na ongeval
MARKNESSE Bij een ongeval gisteravond op de Vollenhoverweg zijn een 25-jarige automobilist (uit Vollenhove), zijn 61-jarige moeder (ook uit Vollenhove) en zijn 18-jarige vriendin (uit Meppel) gewond geraakt. De aanrijding ontstond toen een vrachtwagen, bestuurd door een 53-jarige man uit Nijkerk (Gld) achteruit een erf opdraaide. Alhoewel alle verlichting van de vrachtwagen functioneerde (ook de zijverlichting) zag de 25-jarige de vrachtwagen waarschijnlijk niet en reed tegen de oplegger. De 61-jarige vrouw raakte bekneld en is door de brandweer uit de auto gehaald. Zij is per ambulance overgebracht naar het Dr. Jansenziekenhuis in Emmeloord. De bestuurder en zijn vriendin zijn naar het Sophiaziekenhuis gebracht. Hoe ernstig hun verwondingen zijn is niet bekend. In verband met het sporenonderzoek en de bergingswerkzaamheden is de Vollenhoverweg enige tijd afgesloten geweest.

Autoinbraken
DRONTEN In de nacht van dinsdag op woensdag zijn 7 autobezitters (uit Dronten-Zuid en de Manege) het slachtoffer geworden van een inbreker. Zij hebben allen bij de politie aangifte gedaan. Bij de auto-inbraken werd voornamelijk geluidsapparatuur (radio(s, cd-spelers) weggenomen. Bij een achtste auto mislukte de inbraak en bleef het bij een poging. De politie stelt een onderzoek in.

Gordelcontrole
LELYSTAD Bij een controle van een klein uur gistermiddag op de Middendreef, heeft de politie 11 bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel.

Kassagreep en bedreiging
LELYSTAD Een onbekende man heeft gisteren aan het eind van de middag een greep in de kassa gedaan van een winkel aan Waagpassage, bedreigde vervolgens de caissière met een schroevendraaier en ging er met een geldbedrag vandoor. Een onmiddellijke zoektocht in de omgeving heeft geen resultaat opgeleverd. Niemand is bij het voorval gewond geraakt. De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie