Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DecideWise voorziet snelle expansie door toetreden Vanenburg

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

DecideWise international B.V., ontwikkelaar van besluitvormingssoftware, voorziet snelle expansie door toetreden Vanenburg group.

Amsterdam, 23 November 2000

Naast de huidige partners, waaronder Holland Venture, is de Vanenburg Group toegetreden als nieuwe aandeelhouder van het in Amsterdam gevestigde ICT- en adviesbedrijf DecideWise International B.V.
De CEO van DecideWise, Jules Vos, zegt in Vanenburg de juiste partner gevonden te hebben die naast enorme ervaring in het ondersteunen van ICT-ondernemingen ook de nodige knowhow op het gebied van softwareontwikkeling zal inbrengen. Jules Vos: "Voor DecideWise is dit een ontwikkeling die de verdere lokale en internationale expansie enorm ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie