Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 23-11-2000 Persberichten district Heerlen
Donderdag 23 november 2000

Heerlen; overtreding Opiumwet
Een 21 jarige man afkomstig uit het Duitse Duren en diens 22 jarige vriendin werden woensdagavond op de Spoorsingel in Heerlen aangehouden terzake overtreding van de Opiumwet.
Het tweetal werd omstreeks 21.30 uur door een politiepatrouille gecontroleerd en de agenten troffen bij hen ruim 10 gram aan heroine en cocaine aan.
Beiden werden voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau. De man werd ingesloten en zijn vriendin werd na verhoor heengezonden.

Leon Eummelen Bureau Voorlichting & P.R. District Heerlen tel: 045-4003050.

Brunssum; onder vrachtauto
Bij een aanrijding op de kruising van de Akerstraat met de Rembrandstraat in Brunssum raakte woensdagochtend een 12-jarige meisje licht gewond. Het meisje dat met haar fiets rechtdoor de Rijnstraat wilde inrijden werd door een vrachtauto geschept toen deze rechtsaf sloeg de Akerstraat in. De chauffeur bemerkt de aanrijding helemaal niet maar zag even later in z(n spiegel het slachtoffer op het wegdek liggen en stopte.
Wonder boven wonder raakte het meisje slechts licht gewond en werden in het ziekenhuis alleen zware kneuzingen aan haar been op.

Leon Eummelen Bureau Voorlichting & P.R. District Heerlen tel: 045-4003050.

Heerlen; gevaarlijke spelletjes
Woensdagmiddag werd vanaf het spoorwegviadauct aan de Breukerweg in Heerlen een groot aantal stenen naar passanten gegooid. Omstreeks 17.15 uur werden diverse fietsers en bromfietsers (vermoedelijk door enkele jeugdigen) bewust met vrij zware keien bekogeld vanachter de borstwering van het viaduct. Als door een wonder werd niemand geraakt want gezien het gewicht van de stenen hadden deze ernstige vewondingen kunnen veroorzaken. Meerdere mensen hebben aangifte gedaan bij de politie en deze stelt een onderzoek in om de daders te achterhalen.

Leon Eummelen Bureau Voorlichting & P.R. District Heerlen tel: 045-4003050.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie