Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Scenario's voor sierteelthandel via elektronisch netwerk

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
url: http://www.tuinbouw.nl/html/persberichten/tabel/berichten/pb001123.htm http://213.169.196.118/html/persberichten/tabel/berichten/pb001123.htm Arnold zegt: Productschap Tuinbouw., persberichten, Index reanimatie FIRST Titelbalk gaf: Ketenkennis = Ketenkracht Wie wordt de ketenregisseur in de sierteelt? Afzender is:

TuinbouwNet

Ketenkennis = Ketenkracht
Wie wordt de ketenregisseur in de sierteelt?

Wie trekt straks in de keten aan de touwtjes als de sierteelthandel via het elektronisch netwerk loopt? Is dat de producent, de supermarkt of de mobiele telefoon met pc? Eric van Heck, hoofddocent van de Erasmus Universiteit, hield de aanwezigen drie scenario's voor op de themadag "Ketens, logistiek en ICT in de sierteelsector" in Zoetermeer op 23 november 2000.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie