Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SEAGULL lanceert oplossing voor integratie e-business

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SEAGULL brengt nieuwe oplossing op de markt voor integratie van e-business applicaties met host applicaties

Transidiom maakt gebruik van de kracht van back-office systemen en integreert bestaande bedrijfsfuncties met alle XML, Java en COM applicaties

ATLANTA, 16 oktober 2000 SEAGULL (AEX: SEAGULL) versterkt zijn vooraanstaande positie op het gebied van e-business oplossingen voor host applicaties met de bekendmaking van Transidiom, de nieuwe softwaretechnologie voor het integreren van e-business applicaties met mainframe en IBM e-server iSeries 400 (voorheen AS/400) applicaties. De belangrijkste voordelen van Transidiom zijn de snelheid waarmee resultaten kunnen worden geboekt en de ondersteuning die het product biedt voor de drie meest gehanteerde standaarden op het gebied van interoperabiliteit, namelijkXML, Java en COM. SEAGULL zal Transidiom lanceren en demonstreren tijdens het Gartner Symposium/ITxpo in Orlando.

Transidiom kan worden gebruikt om strategische front-office applicaties, bijvoorbeeld voor customer relationship management, supply chain management, en het intranet, te integreren met kernbedrijfsprocessen die op back-office systemen draaien, zoals orderverwerking, voorraadbeheer en de verwerking van claims. Met behulp van Transidiom zetten ontwikkelaars bestaande business logic om in bedrijfsfuncties die XML, Java en COM interfaces hebben. Zodoende kunnen bestaande applicaties eenvoudig worden gebruikt door andere applicaties binnen en buiten de organisatie. Transidiom vereist geen programmering of wijziging van de host applicatie. Het ontwikkelproces duurt slechts enkele minuten.

"Organisaties over de hele wereld zoeken naar oplossingen die erop gericht zijn om bestaande mainframe en iSeries 400 applicaties eenvoudig geschikt te maken voor e-business integratie," aldus Massimo Pezzini, Vice President & Research Director voor applicatie integratie en middleware strategieën bij Gartner. "Leveranciers met een solide achtergrond op het gebied van legacy extension technologie kunnen goed gebruik maken van de mogelijkheden in de markt door hun klanten snelle en eenvoudige integratieoplossingen te bieden."

"Wij hebben Transidiom succesvol ingezet om een applicatie te kunnen leveren die gebruik maakt van COM objecten die web-ontwikkelfunctionaliteit bieden op de user interface, terwijl de investering in de business logic op onze host iSeries 400 volledig gewaarborgd blijft," aldus Piyush Singh, Vice President Systeemontwikkeling bij RLI Insurance, een dochtermaatschappij van RLI Corp (NYSE: RLI). "Dit is de eerste keer dat wij onze business partners een eenvoudige en snelle methode kunnen bieden om toegang te verkrijgen tot de informatie op onze back-end systemen. Het ontwikkelen met Transidiom is onvoorstelbaar snel en de implementatie is uiterst eenvoudig. Onze zakelijke partners beschikken nu direct over actuele informatie inzake polissen en claims, hetgeen onze bedrijfsresultaten zonder twijfel ten goede zal komen."

Architectuur
Transidiom heeft twee hoofdcomponenten, namelijk:

· Transidiom Developer, met:
Ø een Connector Builder tool, gebruikt door experts op het gebied van host applicaties, voor toegang tot, identificatie van en registratie van de host applicatie navigatie bestaande uit specifieke bedrijfsprocessen. Ø een Interface Definition tool, gebruikt door ontwikkelaars van e-business applicaties voor het definiëren van de interface en het publiceren van XML schema's, JavaBeans of COM objecten.
· Transidiom Server bevat een applicatie-integratie server, welke de binnenkomende XML, Java of COM aanvragen voor host applicatiediensten verwerkt, de host applicaties bestuurt en XML, COM of Java output genereert. Transidiom Server bevat tevens gateways voor verbinding met de host applicaties.
Het gehele ontwikkelproces vindt plaats middels "point-and-click." Hierdoor ontstaan bedrijfsfuncties met standaard interfaces die worden gebruikt door Java, COM of XML ontwikkelaars om te integreren met andere applicaties binnen of buiten de firewall, waaronder EAI (Enterprise Application Integration) producten van leveranciers zoals WebMethods en TIBCO, en web applicatie-omgevingen zoals WebSphere van IBM en Microsoft's .NET Biztalk Server.

Transidiom Differentiators
Transidiom biedt unieke voordelen, zoals:
§ Snelheid het gehele ontwikkelproces werkt met "point-and-click" en neemt slechts enkele minuten in beslag. § Eén enkele ontwikkelinspanning is voldoende voor XML, Java en COM interfaces met de bedrijfsprocessen van host applicaties. § De uit twee delen bestaande Transidiom Developer is ontwikkeld om bestaande vaardigheden te benutten en de kloof tussen host applicatie experts en experts in nieuwe technologieën te overbruggen. § Transidiom is "non-invasive," hetgeen betekent dat er geen wijzigingen aan de host applicatie hoeven te worden aangebracht. § Transidiom opent de business logic, niet alleen de data. Hierdoor wordt bedrijfsinformatie beschermd en hoeft de business logic van e-business applicaties niet te worden herschreven. § Er is een duidelijke scheiding tussen de navigatielogica en de interface-definities, waardoor de integratie voor e-business ontwikkelaars aanzienlijk wordt vereenvoudigd. § Voor flexibele integratie kunnen bedrijfsprocessen door de client worden bestuurd (waarbij er een constante verbinding is tussen de eindgebruiker en de host applicatie via een multi-step proces) of door de server (gewoonlijk de korte "round-trips" van de server naar de host in antwoord op aanvragen vanuit andere applicaties). Aangezien e-business applicaties in feite nieuwe "clients" zijn die toegang dienen te verkrijgen tot host applicaties, is Transidiom een logisch vervolg binnen de ontwikkeling van SEAGULL's toonaangevende e-business oplossingen WinJa®, J Walk en Wireless-to-Host®, die door meer dan 7.000 bedrijven wereldwijd worden gebruikt voor directe Web-, Windows- en draadloze toegang tot mainframe en iSeries 400 applicaties. Transidiom is het resultaat van de vergaande ervaring van SEAGULL met host applicaties, en van het streven van het bedrijf om snel inzetbare en voordelige softwaretechnologie voor e-business te bieden.

"Wij zijn verheugd dat wij organisaties kunnen voorzien van een uitzonderlijke snelle manier om e-business applicaties te integreren met bedrijfsfuncties van back-office systemen," aldus Don Addington, President en COO van SEAGULL. "Daarnaast is het met Transidiom eenvoudig omEAI middleware, applicatieserver- en portal software te integreren met bestaande systemen en zo de waarde van B2B en A2A investeringen voor klanten te optimaliseren."

"J.D. Edwards heeft geïnvesteerd in een strategie die inhoudt dat onze klanten de vrijheid hebben om de beste technologie te kiezen voor hun zakelijke vereisten, en dit te combineren met de mogelijkheid om samen te werken met klanten en leveranciers binnen de gehele wereldwijde supply chain," aldus Dave Siebert, Group Vice President van J.D. Edwards WorldSoftware Organization. "Wij hebben ons gerealiseerd dat om dit te bereiken, applicaties onderling met andere applicaties en organisaties moeten kunnen werken. Traditionele iSeries 400 applicaties zijn ontwikkeld voor eindgebruikers, terwijl Transidiom het mogelijk maakt om deze applicaties uit te breiden tot buiten de traditionele onderneming. Door onze samenwerking met SEAGULL zijn onze WorldSoftware gebruikers nu in staat om extern gebruik te maken van XML, terwijl intern de ongewijzigde WorldSoftware® producten kunnen worden gebruikt".

Prijsstelling en verkrijgbaarheid
Transidiom is nu verkrijgbaar via de directe verkoopkanalen van SEAGULL en het wereldwijde netwerk van erkende distributeurs. Transidiom Developer kost $10.000. De prijs van Transidiom Server is afhankelijk van de serveromgeving en begint bij $40.000. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SEAGULL: +31 78 632 2800 of e-mailen naar (info@seagullsw.com). De website van SEAGULL is te vinden op www.seagullsw.com.

###

Over SEAGULL
SEAGULL biedt softwaretechnologie waarmee bedrijfsapplicaties worden geopend voor Web, Wireless en Windows toegang en waarmee strategische e-business applicaties kunnen worden geïntegreerd met back-office systemen. Met de technologie van SEAGULL kunnen gebruikers bedrijfsprocessen uitvoeren op elk moment, op elke plaats en met elk gewenst apparaat, en kunnen ontwikkelaars snel de nieuwe online onderneming verbinden met de back-office. Het bedrijf is genoteerd op de Amsterdamse Effectenbeurs onder het symbool SEAGULL. Voor meer informatie kunt u SEAGULL's website bezoeken op www.seagullsw.com.

SPECIALE OPMERKING: Alle beweringen in dit persbericht aangaande operationeel resultaat, gebeurtenissen of ontwikkelingen die wij verwachten, inclusief algemene optimistische uitspraken en uitspraken met betrekking tot de vooruitzichten en verwachtingen voor het bedrijf, zijn op de toekomst gericht. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn en zullen zijn gebaseerd op de inzichten en veronderstellingen van het management op dat moment met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen en operationele resultaten. Aan de uitspraken zijn bepaalde risico's en onzekerheden verbonden waardoor de actuele resultaten kunnen afwijken, inclusief maar niet beperkt tot het vermogen van het management om groei te beheersen en gekwalificeerd personeel aan te nemen en te behouden; onvoorspelbare vraag door de klanten; hevige concurrentie; snelle technologische veranderingen; onvoorspelbare marktacceptatie van nieuwe producten; en marktschommelingen en/of afname van softwareaanschaf door bijzondere omstandigheden.

OPMERKING: Het juiste gebruik van de naam SEAGULL is volledig met hoofdletters.

Voor meerinformatie kunt u contact opnemen met: 3340 Peachtree Road, N.E. Jenny Beers, SEAGULL Suite 900

+1-404.760.1560, tst. 2204 Atlanta, GA 30326 (V.S.) (jbeers@seagullsw.com) Tel: +1-404.760.1560
Fax: +1-404.760.9629
Molly Gleason, The Weber Group E-mail: (info@seagullsw.com)
+1-617.520.7289 Web: www.seagullsw.com
(mgleason@webergroup.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...