Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aidsdebat op vooravond Wereld Aids Dag in PEC te Roeselare

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Aidsdebat op de vooravond van de wereld-aids-dag in het PEC te Roeselare
Brugge, 23/11/2000
Het Provinciaal Educatief Centrum (PEC) te Roeselare organiseert -op de vooravond van de Wereld-Aids-Dag - een AIDSDEBAT over het prioritair aidsbeleid van staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking, Eddy Boutmans. Dit debat vindt plaats in het PEC, Hugo Verrieststraat 22 te Roeselare.

Op donderdag 30 november om 19 uur 30 gaan dr. Dirk Van der Roost, kabinetsmedewerker van de hr. Boutmans en de Roeselaarse dokter Jens Van Roey, medisch researcher en oud-collega van Peter Piot (UNAIDS) in debat over het federaal aidspreventie-en aidsbestrijdingsbeleid. Hoe omvangrijk en wereldwijd stelt zich het Aidsprobleem? Welke krachtlijnen tekent de overheid uit? Een aanrader voor elke West-Vlaming die zicht wil krijgen op deze wereldomvattende ziekte.

Dit debat kadert in het project AIDS IN AFRIKA van de provincie West-Vlaanderen in samenwerking met de ngo-sector. Tot 15 december loopt ook nog de aangrijpende gelijknamige tentoonstelling in het PEC, Hugo Verrieststraat 22 te Roeselare. Elke werkdag open van 9 tot 17 uur.

MEER INFORMATIE KUNT U BEKOMEN IN
HET PROVINCIAAL EDUCATIEF CENTRUM - HUGO VERRIESTSTRAAT 22 - ROESELARE

MAANDAG TOT VRIJDAG VAN 9 TOT 17 UUR - INFO: BERTIL EEMANS (051)26 50 50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie