Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BesteRentevoet.be en Eccent.be gaan samenwerken

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


---

Onderwerp: BesteRentevoet.be werkt samen met Eccent.be Auteur: L. Walter Verheggen
E-mail: (walter.verheggen@besterentevoet.be)
Bedrijf: Omnigain Belgium nv
Adres: Hendrik Van Veldekesingel 150, bus 60
Plaats: B-3500 Hasselt
Tel.: 011 870 860
Fax: 011 870 861

Persbericht 23 november 2000

BesteRentevoet.be en Eccent.be

Gaan samenwerken in het verlenen van on line financikle diensten en verzekeringen

BesteRentevoet.be en Eccent.be bieden Internetdiensten aan waardoor particulieren snel, gratis en op transparante wijze een waaier van persoonlijke voorstellen voor vastgoedkredieten en verzekeringen on line kunnen vergelijken. De nieuwe samenwerking tussen beide websites zal beschikbaar zijn van zodra de officiële goedkeuringen zijn afgerond.

BesteRentevoet.be is een product van Omnigain, de vennootschap die eveneens aan de basis ligt van commerciële voltreffers als www.meilleurtaux.be en de Franse site www.meilleurtaux.com. Omnigain is gespecialiseerd in nieuwe technologieën en financiële markten en biedt met haar sites de eenvoudigste en meest efficiënte manier om aan de beste voorwaarden een vastgoedkrediet te bekomen.
Door slechts één aanvraag in te vullen, krijg je via BesteRentevoet.be op korte tijd verschillende
financieringsvoorstellen. In een handomdraai voer je on line gebruikersgegevens als te lenen bedrag, financieringsduur, enz. in. Het persoonlijke dossier is daarna enkel toegankelijk met een vertrouwelijke code. Eens de financieringsaanvraag is ingevuld, zendt BesteRentevoet de aanvraag anoniem aan meerdere financiële instellingen door. Uit de verschillende voorstellen die hij ontvangt, kiest de klant vervolgens de drie voorstellen die hem het meest bevallen. Deze drie geselecteerde kredietinstellingen nemen dan contact op met de potentiële klant om het dossier af te ronden. BesteRentevoet wordt vergoed door de kredietinstellingen die door de surfer worden weerhouden.

Met de samenwerking zullen BesteRentevoet en Eccent hun dienstenpakket verder kunnen uitbreiden en hun service optimaliseren.

Eccent.be, in België marktleider voor on line
verzekeringsproducten, ging on line op 26 juni 2000. De website geeft de mogelijkheid verzekeringstarieven van de meewerkende verzekeringsmaatschappijen snel te vergelijken. Doel is correcte en gedetailleerde informatie te leveren en zo de klant te helpen een goed geïnformeerde beslissing te nemen in het kopen van een verzekering bij één van de partners-verzekeraars waarmee Eccent.be samenwerkt.
Het grote voordeel voor de klant is dat hij of zij zonder enige verkoopsdruk, op elk ogenblik van de dag, snel en gratis een overzicht kan krijgen van de verschillende aanbiedingen in de verzekeringsmarkt. Op Eccent.be vind je onder meer een verklarende woordenlijst over verzekeringen, een tool voor een snelle indicatieve prijsberekening en een lijst met weetjes en FAQ's ('frequently asked questions'). Daarnaast
kan je direct uitgebreide verzekeringsofferten opvragen bij de zes huidige partners-verzekeraars: ActelDirect, AIG, CBDirect, Corona, Europe Assistance, Mondial assistance, OMOB, Partners en Touring Verzekeringen.
Voordelen
Eccent.be en BesteRentevoet.be leggen discreet en snel waardevolle contacten tussen particulieren en
verzekeringsmaatschappijen of financikle instellingen. Beide sites bieden een aantrekkelijk financieel voordeel, een aanzienlijke tijdswinst en bezorgen de surfer gepersonaliseerde raad via een eenvoudige en veilige procedure. Eccent.be en BesteRentevoet.be waarborgen bovendien de mogelijkheid een keuze te maken uit de beste voorwaarden op de financiële en de verzekeringsmarkt.

Eccent.be en BesteRentevoet.be koppelen menselijke tussenkomst aan on line dienstverlening en staan zo dicht bij de particulier. In de Verenigde Staten is immers reeds gebleken dat het principe 'alles via internet' ook beperkingen heeft. De surfer wil bij het nemen van belangrijke beslissingen als een verzekering of een hypothecair krediet uiteindelijk toch in contact komen met een deskundige gesprekspartner om hem te helpen. Via Eccent en BesteRentevoet kan hij op elk ogenblik op een professionele en prijsbewuste raadgever vertrouwen.

Voor bijkomende inlichtingen :

Omnigain Belgium n.v./s.a.
L. Walter Verheggen op tel. 011 870 860, Fax 011 870 861, gsm 0475 83 49 95
E-mail (walter.verheggen@besterentevoet.be)
Louizalaan 287, bus 16, 1000 Brussel (hoofdkantoor) Hendrik Van Veldekesingel 150, bus 60, 3500 Hasselt (bedrijfszetel)
of
Communicatie-adviesbureau Decitime
Evelyn Gessler of Yossi Lempkowicz op tel. 02 534 66 86, Fax 02 534 66 98
E-mail (decitime@decitime.be)
Charleroisesteenweg 96, 1060 Brussel

Eccent n.v./s.a.
Erik Bogaerts op tel. 03 213 14 82, Fax 03 213 19 14, gsm. 0476 547 676
E-mail (erik.bogaerts@eccent.be)
Yzerlaan 54-56, 2060 Antwerpen
of
PR Force
Enid Balemans op tel. 02 713 07 30, Fax 02 721 01 01 E-mail (ebalemans@prforce.com)
Woluwedal 28, bus 6, 1932 St. Stevens-Woluwe


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie