Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interactief planproces landgoederen Marlot en Reigersbergen

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Interactief planproces Marlot en Reigersbergen

De gemeente Den Haag gaat samen met gebruikers en belanghebbenden van de landgoederen Marlot en Reigersbergen een ontwikkelingsvisie opstellen voor de beide landgoederen voor de periode 2001 - 2010. Randvoorwaarden hierbij zijn dat de cultuurhistorische en landschappelijke waarde van Marlot en Reigersbergen moet worden verstrekt en de natuurwaarde verhoogd. Leidraad voor het interactieve planproces is een voor dit doel opgestelde discussienota.

Bijeenkomsten
Het interactieve planproces bestaat uit een aantal bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 november, 19.30 - 22.00 uur, Wijk- en Dienstencentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155. Tijdens deze bijeenkomst worden planproces en discussienota toegelicht en kunnen aanwezigen een eerste reactie geven.
Op zaterdagochtend 25 november staat een rondwandeling op beide landgoederen op het programma. Op 23 november worden met de aanwezigen exacte afspraken gemaakt over tijdstip en locatie. Donderdagavond 7 december, 19.30 - 22.00 uur, kunnen de deelnemers aan het interactieve planproces aangeven wat hun wensen en ideeën zijn. Op deze bijeenkomst komen ook de belangrijkste keuzes in de ontwikkelingsvisie aan bod.

Procedure
Op basis van de uitkomst van het interactieve planproces zal de dienst Stadsbeheer de ontwikkelingsvisie opstellen en vervolgens bespreken met de deelnemers.
Burgemeester en wethouders zullen zich in het voorjaar over de visie buigen. Hierna vindt bespreking in de Commissie Leefbaarheid, Milieu en Scheveningen plaats en vervolgens wordt de ontwikkelingsvisie vrijgegeven voor de inspraak. Uiteindelijk besluit de gemeenteraad over de visie.

last update: 22 november 2000 ;pag.: 5196; auteur: 77 22 november 2000 - pag. 5196 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie