Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakavonden Zoetermeer herinrichting speelplekken

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Inspraakavonden herinrichting speelplekken centrum, 23 en 30 november a.s.

De gemeente gaat binnenkort een tweetal speelplekken in het centrum van de stad herinrichten. Om met de omwonenden hierover van gedachten te wisselen worden er inspraakavonden georganiseerd. Het gaat om de speelplekken aan de Bordeauxstraat en de Parijsstraat.

Speelplek Bordeauxstraat
De speelplek aan de Bordeauxstraat wordt heringericht naar een plek met spelaanleidingen. Een spelaanleiding wordt zo aangelegd dat het de fantasie van de kinderen prikkelt en hen ruimte geeft om te spelen. Op de informatieavond kunt u meedenken over de invulling hiervan. De informatieavond is op 23 november a.s. om 19.30 uur in de Driemanspolderzaal in het Stadhuis, ingang Markt 10.

Speelplek Parijsstraat
De speelplek aan de Parijsstraat komt in aanmerking voor een herinrichting. U kunt op de informatieavond met medewerkers van de gemeente uw gedachten uitwisselen over de invulling van de speelplek. De informatieavond is op 30 november a.s. om 19.30 uur in de Driemanspolderzaal in het Stadhuis, ingang markt 10.Gemeente Zoetermeer © November 2000

Last update: 10 November 2000 (13:04)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie