Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie nota 'Risico's in Groningen'

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 23 november 2000 Persbericht nr. 207

uitnodiging aan de pers

Op vrijdag 24 november a.s. (morgen) zal aan een gecombineerde commissievergadering van provinciale staten een nota gepresenteerd worden onder de naam 'Risico's in Groningen; een inventarisatie op hoofdzaken'.

Het gaat hier om een eerste versie van een risicokaart, een overzicht van fysieke risico's in de provincies. Provinciale Staten van Groningen, die veiligheid hoog op de agenda hebben staan, hebben tot het uitbrengen van zo'n risicokaart besloten, mede op grond van het ongeval bij ATF in Drachten en de vuurwerkramp in Enschede.

Graag nodigen wij u uit voor de perspresentatie door de heer J.G.M. Alders van deze risicokaart, die eveneens op 24 november zal plaatsvinden, van 15.00 tot uiterlijk 16.00 uur in zaal 43 van het provinciehuis (ingang: Martinikerkhof 12).

De informatie welke tijdens deze bijeenkomst beschikbaar komt zal tot 17.00 uur op dezelfde dag onder embargo zijn; het moment waarop ook de statenleden zullen zijn geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

de afdeling Bestuurscontacten
van de provincie Groningen, J.H. van der Veen

Noot voor de pers:
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij de afdeling Bestuurscontacten, Joske Kluvers 050 - 316 41 39.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie