Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmorgen 24 november 2000
11:14 vrijdag 24 november 2000

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot maandagmorgen 27 november 08.00 uur
0592 361294 of 06 53 23 80 59

Peest, eenzijdig ongeval
Reed gisteravond omstreeks 20.00 uur een 18-jarige man uit Een met zijn auto over de Hoofdweg. In een bocht ter hoogte van de Schaapdijk raakte hij in de slip waarna hij in een tuin tot stilstand kwam. Hek, heg en brievenbus geheel vernield alsmede enkele planten. De bestuurder kwam er zonder letsel vanaf.

Assen, woninginbraak
Werd gisteravond ingebroken in een woning aan de Roerdompstraat. Via een opengebroken achterdeur kon men binnenkomen waarna werd weggenomen een magnetron, computer en de stereo. Schadebedrag nog niet bekend. De 20-jarige bewoner deed aangifte.

Peize, alcomobilist
Reed vannacht omstreeks 04.00 uur een 53-jarige man uit Peize met zijn auto over het Moleneind. Hij had een alcoholpromillage van 0,55. Hij kreeg een transactie aangeboden van fl. 400,-.

Hoogeveen, onverlichte aanhanger weggesleept
Stond gisteravond op de Zuiderweg een grote onverlichte aanhangwagen. Omdat deze deels op de rijbaan stond was er sprake van een verkeersgevaarlijke situatie. In de omgeving kon geen van de omwonenden zeggen van wie deze aanhangwagen was. Een sleepbedrijf sleepte de aanhangwagen weg. De eigenaar kan hem daar ophalen tegen betaling van de sleepkosten.

Zuidwolde, alcomobilist.
Reed vannacht omstreeks 01.15 uur een 62-jarige man uit Zuidwolde met zijn auto over de Hoofdstraat. Na controle kwam een alcoholpromillage van 0,8 vast te staan.

Coevorden, diefstal aanhangwagen.
Deed vanmorgen een 44-jarige man uit Coevorden aangifte van diefstal van een aanhangwagen. Deze werd vannacht weggehaald vanaf een terrein van een bedrijf aan de Printer. Het slot van het toegangshek werd geforceerd. Het schadebedrag is niet bekend.

Emmen, alcomobilist rijdt na ongeval weg
Vannacht omstreeks 02.00 uur reed een 35-jarige man uit Emmen over de Boslaan en botste daar frontaal op een 34-jarige man uit Emmer-Compascuum die daar met zijn auto reed. De 35-jarige man stapte wel uit maar toen hij hoorde dat de andere bestuurder er politie bij wilde hebben stapte hij in zijn auto en reed weg. Later werd zijn auto aangetroffen bij zijn woning aan de Laan van de Marel waarna de man werd aangehouden. Hij bleek een alcoholpromillage te hebben van 1.3. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Barger-Compascuum, ongeval met taxi
Gistermiddag wilde op de Willem Albertsvaart een 22-jarige man uit Klazienaveen als bestuurder van een taxi een voor hem rijdende auto inhalen. Toen hij daarmee bezig was raakte hij in de slip en kwam in de berm in de struiken tot stilstand. Hij werd met een hoofdwond naar het SZE overgebracht.

Emmen, Ongeval met letsel
Reed vannacht omstreeks 02.50 uur een 28-0jarige vrouw uit Emmen met haar auto over de Brinkenweg. Door onbekende oorzaak botste zij tegen een lichtmast. Met behulp van de brandweer werd zij uit de auto geholpen waarna zij naar het SZE werd overgebracht. Voornamelijk letsel in het gezicht.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie